Om bloggen

Forfatter av bloggen er hverken lege eller ernæringsfysiolog, men har en mann med for høyt kolesterol, som ikke akkurat er hyppig pasient hos legen… Og en svigerfar med hjertehistorikk. Vi har derfor måttet legge om kosten og synes det har vært vanskelig å finne gode oppskrifter på nettet beregnet på senking av kolesterol. Vi er to veldig matglade personer, og jeg har tatt på meg utfordringen å finne god mat som vi begge kan nyte!

Mange av oppskriftene på nett som kan brukes til hjertepasienter (hovedsaklig oppskrifter med lite mettet fett), er i virkeligheten beregnet på folk som vil gå ned i vekt, og kan for meg virke litt alternative. Jeg ønsker derfor å dele oppskrifter som alle kan spise, og som også smaker godt for folk som ikke er på diett (inkl.meg selv)!

Jeg er altså en privatperson som deler min viten etterhvert som jeg selv lærer. Jeg kan derfor ikke garantere at siden er feilfri, men jeg undersøker ting grundig før jeg legger det ut og bruker kun seriøse kilder. Leser dere noe som dere vet ikke stemmer, så skriv gjerne en mail og opplys meg 🙂